Reglament

5a Cursa de la Bassella


 1. Existeixen tres modalitats: Caminada (5K), Cursa de 10 km i Cursa de 5 Km

 2. L'edat mínima per a participar a la cursa de 5 km és de 10 anys i la de 10 km és de 14 anys. A més a més, pels menors d'edat cal presentar l'autorització signada pel pare/mare o tutor/a en el moment de la recollida del dorsal. L'organització no es fa responsable en cas de falsificació de l'edat (Autorització). Cal ensenyar el DNI del pare/mare o tutor/a al moment d'entregar l'autorització.

 3. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats en tot moment, mentres duri la competició, de la persona responsable designada a l’autorització.

 4. Els circuits discorren tant per zones asfaltades com per camins de terra. Tot el circuit estarà senyalitzat. Sortir de les zones senyalitzades suposarà la desqualificació del corredor/a.

 5. Els participants de les curses de 5k i 10k han de portar obligatòriament el dorsal en un lloc visible i el chip pel cronometratge.

 6. La sortida serà a les 10 hores des de la plaça Sant Jaume el dia 15 de maig de 2022

 7. La cursa es pot suspendre per causes meteorològiques molt adverses o motius greus de força major. En aquests casos l'organització comunicarà als participants pels mitjans adients el nou dia i hora decelebració de la cursa.

 8. Les inscripcions es realitzaran a través d'Iter5.

 9. Es podran realitzar inscripcions el mateix dia de la cursa. Aquestes tindran un cost de 20€ (no s’assegura bossa de corredor o samarreta).

 10. El dorsal es podrà recollir el dissabte dia 14 de les 17:00 a les 20:00 al pavelló poliesportiu (avinguda Països Catalans, 1) i durant el mateix dia de la cursa fins a les 9:45.

 11. Haurà avitullament líquid al kilòmetre 5,5 (cursa de 10k) i avituallament líquid i sòlid a l’arribada (10k-5k-Caminada).

 12. La cursa es donarà per acabada 1 hora i 15 minuts després d'haver-la començat.

 13. Categories:

   • General.

   • Veterà (a partir de 40 anys).

   • Màster (a partir de 50 anys).

   • Júnior (menors de 18 anys).

   • Local.

L'edat serà la del corredor a 31 de desembre d'aquest any.


 1. Obtindran trofeu:

Els tres primers classificats de cada categoria, masculí i femení per les les curses de 5k i 10k. Excepte la categoria local que rebran trofeu el primer classificat, masculí i feminí, de les curses de 5k i 10k.

 1. Els premis no acumulables entre categories.

 2. Tots els participants de la cursa rebran una bossa del corredor/a.

 3. Serveis:

  1. Dutxes.

  2. Guarda-roba

 4. Les reclamacions es faran per escrit, una vegada s'hagi acabat les cursa, previ dipòsit de 20 €, i la decisió de l'organització serà inapel·lable.

 5. No s'admetrà en cap cas la devolució de la inscripció.

 6. S’admetran canvis en les dades associades a la inscripció feta fins les 9:30 del dia de la cursa.

 7. L’organització declina tota responsabilitat per danys físics, morals, perjudicis o lesions que la participació a la prova pugui ocasionar individualment o a tercers.

 8. A l'inscriure's a la 5a cursa de la Bassella, els participants donen el seu consentiment a l’Associació Miralcamp Runners i Iter5, el tractament de les seves dades personals en referència a l’organització i la realització de la cursa.

  L'Associació Miralcamp Runners es compromet a tractar les dades de caràcter personal segons s'estableix al Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia Dels Drets Digitals (LOPDGDD).

Responsable: Associació Miralcamp Runners NIF: G09935214 C/ Països Catalans, 1 - 25242 - Miralcamp (Lleida) Telèfon: 973601314 miralcamprunners@gmail.com. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades dirigint-se per escrit a l'adreça de correu: miralcamprunners@gmail.com

Finalitat: Tractarem les seves dades personals per a la gestió, publicació de llistats classificatoris i les imatges per a fer difusió de la cursa.

Conservació: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no és sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.

Destinataris: Les seves dades seran tractades per l’Associació Miralcamp Runners i Chronos Iter5, S.L.

Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al Delegat de Protecció de Dades, per escrit, a l'adreça de correu: miralcamprunners@gmail.com, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.

L’organizació es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants preses durant la cursa i les activitats relacionades amb la mateixa per la seva promoció.


El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel present document dóna consentiment a l’associació Miralcamp Runners a captar la seva pròpia imatge, ja sigui a través de càmeres o vídeo càmeres, en què l'afectat resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de l’associació Miralcamp Runners o una altra empresa delegada estarà limitat al conjunt d'activitats desenvolupades dins l'àmbit de la 5a cursa de la Bassella i podran ser publicades en qualsevol mitjà de comunicació, a les xarxes socials, web, etc. L’associació Miralcamp Runners es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.

 1. L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins el dia abans de la cursa per necessitats pròpies.